Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Λαός μαστουρωμένος, ποτέ ξεσηκωμένος


Παλιότερα  εφαρμοζόταν τακτικές όπως
Άρτος και θεάματα, Δώστε την τσόντα στο λαό, Δώστε υποσχέσεις, δεν κοστίζουν κ.α. κόλπα καταστολής.
Ένας λαός παραδομένος στα πάθη του, ποτέ ιστορικά δεν αποτέλεσε απειλή για τους τυράννους του.
Πόσο μάλλον όταν αυτός ο λαός έχει παραδοθεί σε όλες τις ανωμαλίες του βόθρου της εισαγόμενης νεοταξικής κακουργίας.

Όταν επιτύχει ο πλανητικός φασισμός
να θεμελιώσει ένα λαό γκέουλων, λεσβιών, κοπρολάγνων, ζωόφιλων, νεκρόφιλων και ούτω καθεξής, αναμεμιγμένο με κάθε καρυδιάς καρύδι του τριτοκοσμικού ισλάμ και των μουσαφίρηδων από τις χώρες των μάγκρεμπ και του κοινωνικού σκοταδισμού...
Και όταν αυτό το συνονθύλευμα με τις ευλογίες του νόμου των ερπετών παραδοθεί στη μαστούρα των καλών νεοταξικών ναρκωτικών....
Τότε η γη της επαγγελίας θα είναι ΕΔΩ !!!!
Όχι για το λαό φυσικά, αλλά για όλης της γης τους νεκροζώντανους φασίστες και εμπόρους λαών και ψυχών.
Τους νεοναζί μαζί με τους εβραιοσιονιστές επίδοξους επικυρίαρχους της γης, ελέω του πιο χυδαίου και άκρατου ρατσισμού που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία.
Και ακούει στα ονόματα "άρια φυλή" και "περιούσιος λαός".
  


Και ο ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής προς το παρόν της πολιτικής σαπίλας της βουλής, αποτελεί την πιο πιστή έκφραση και την πιο υποτακτική πόρνη του πλανητικού φασισμού.
Με όλα τα υπόλοιπα κόμματα να περιμένουν στη σειρά για το μερίδιο από τη νομή της εξουσίας των φασιστικών ερπετών των δυο παραπάνω φυλών.
Με το ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυφασμένες όλες οι λέξεις και οι έννοιες που αναφέρονται στη σκοτεινή και την άσχημη πλευρά της κοινωνίας.
Πουστιά, ανωμαλία, βρωμιά, προδοσία, τυχοδιωκτισμός, επαγγελματική κατινιά, αμορφωσιά, μα πάνω απ όλα εκεί βλέπεις συνωστισμένη και οργανωμένη όσο πουθενά αλλού στην κοινωνία, μια συμμορία απάρτιδων και άθεων επαγγελματιών κομματόσκυλων, που εχει αναλάβει εργολαβικά από τη νεοταξική κακουργία τη διάλυση του ελληνικού έθνους και των κοινωνικών δομών του.
Βιάζοντας ασύστολα τη φυσική πορεία της εξέλιξης των τοπικών κοινωνιών.
.
Και η κοινωνική έκρηξη η οποία θεωρείται νομοτελειακή αντίδραση στη βρώμικη αυτή δράση των ερπετών, αργεί αδικαιολόγητα.
Και κάθε σόφρων νους γνωρίζει, ότι χωρίς ωμή βία από τις επί χρόνια βιαζόμενες κοινωνίες, καμιά δημοκρατία και καμιά ελευθερία δεν πρόκειται να επανακτηθεί.
.
Το Σύνταγμα καταργείται και βιάζεται καθημερινά, με τη δικαιοσύνη να υπερασπίζεται με αποφάσεις της το βιασμό αυτό.
.
Η εθνική ανεξαρτησία αλλά και η εδαφική ακαιρεότητα της χώρας, καθημερινά ποδοπατούνται βάναυσα και χυδαία από τους νοσταλγούς της οθωμανίας νεότουρκους, με την ελληνική στρατιωτική ηγεσία να παραμένει υπηρετικό προσωπικό και ορντινάτσα των πολιτικών ανδρεικέλων, φτάνοντας στην απόλυτη ξευτύλα, να υπηρετεί σα δούλα, τις μισθοφορικές ορδές του πλανητικού φασισμού στα χοτ σποτ και αλλού.
.
Ακόμα και εκεί που καταργείται το Σύνταγμα και ο νόμος, εκεί που οι μουσαφίρηδες των εβραίων γεμάτοι έπαρση και μια ουρανομήκη θρασύτητα που τους παρέχουν οι ΜΚΟ των ισραηλινών, γερμανών και τούρκων πρακτόρων που τους προωθούν και τους καναλιζάρουν κλείνουν τις εθνικές αρτηρίες και εκεί που δημιουργούν καταστάσεις χάους, η ελληνική αστυνομία και οι δυνάμεις καταστολής, αναλαμβάνουν ως έργο την προστασία αυτών των τριτοκοσμικών, κατευθυνόμενων ανθρωποφάγων.
Έναντι των ιθαγενών ελλήνων φυσικά, οι οποίοι είναι πλέον ο εχθρός της κρατικής εξουσίας και των ένστολων δυνάμεων καταστολής, που υποτίθεται σύμφωνα με το Σύνταγμα, ότι εργάζονται για την ασφάλεια του.
Τα δικαιώματα του πολίτη τα οποία απορέουν μέσα από το Σύνταγμα του αφαιρέθηκαν και παραχωρήθηκαν ενισχυμένα στις μισθοφορικές ορδές του νεοταξικού άξονα κατοχής, που με τη βία και με δόλο μας έμπασαν οι "φίλοι και σύμμαχοι" βάρβαροι της Ευρώπης και της μεγάλης πόρνης του πλανήτη Αμερικής από το παράθυρο, αποκαλώντας το ντόπιο στοιχείο ρατσιστές και φασίστες.
Γνωστό και πάγιο μέσο του φασισμού για να εδραιώνεται ιστορικά.
.
Άρα, ο μόνος που έμεινε για να σώσει τη χώρα και τη δημοκρατία από τα ερπετά, είναι ο ελληνικός λαός.
Με ένα νέο "τσεκούρι και φωτιά"!

Πού δεν ήταν ποτέ ιστορικά εμφυλιοπολεμική κραυγή όπως γελοία αναμασάνε μερικοί, αλλά εθνικοαπελευθερωτικό
σάλπισμα.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
Ας το καταλάβομε.

Και ας αναντρανίσομε σαν λαός.



                                               
                                                 



Βυζαντινός Αντίλαλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών