Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Δελαστίκ. Καμία δέσμευση για υλοποίηση μιας υπόσχεσης!


Του Γιώργου Δελαστίκ 

Αποκαρδιωτική για όποιον Ελληνα τη διαβάσει είναι η λίστα των «μεταρρυθμιστικών μέτρων» που «οραματίζεται» η κυβέρνηση Τσίπρα κατά την ορολογία του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος την έστειλε στον πρόεδρο της Ευρωομάδας Γερούν Ντάισελμπλουμ. 

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ένα Συγνώμη και τα είδωλα των μήντια


Επειδή πολλά ακούστηκαν και πολλά παρατράγουδα γράφτηκαν για τη συγνώμη του Μανώλη Γλέζου, να ξεκαθαρίσομε τα πράγματα.
Ποιός είναι πιο κοντά στο λαό και τη λαϊκή εντολή για απαλλαγή της χώρας απο τους σκυφτούληδες της σαμαροβενιζελικής ομερτάς...

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Δελαστίκ. Τους έλιωσαν οι Γερμανοί!


Του Γιώργου Δελαστίκ 

Υπόδουλοι στο Δ΄ Ράιχ θα παραμείνουν οι Έλληνες και με την κυβέρνηση Τσίπρα – και μάλιστα χωρίς να πάρουν ούτε καν ανάσα ανακούφισης στο αστικό πλαίσιο που εκπροσωπούσαν οι προεκλογικές υποσχέσεις του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης. 

Οι 50 αποχρώσεις μιας συμφωνίας γκρι


Του Ανδρέα Ζαφείρη

  1. Η συμφωνία είναι ετεροβαρής και συνιστά υποχώρηση. Δεν υπάρχουν περιθώρια σκληρής διαπραγμάτευσης εντός μας τακτικής που απομακρύνεται από το «καμία θυσία για τα ευρώ».

Σπαγκάτο σε δύο βάρκες εν ώρα τρικυμίας


-        Όλο και πληθαίνουν οι φωνές που στέλνουν «μήνυμα» στην κυβέρνηση να μην υποχωρήσει στους εκβιασμούς των δανειστών και να πάρει απόφαση εξόδου από το ευρώ και την ΕΕ.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Δήμας-Παυλόπουλος, σημειώσατε χ


Tην υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Α. Τσίπρας

ΝΔ: Αυτονόητη η στήριξή μας στην υποψηφιότητα Παυλόπουλου.
«Είναι αυτονόητο ότι η ΝΔ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του ιστορικού στελέχους της», τόνισε ο  Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ Κώστας

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Έλληνας βετεράνος της Γιουγκοσλαβίας, αφηγείται


Την πρώτη Μαρτίου 1992 στην Βοσνία διεξάγεται δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της από τη Γιουγκοσλαβία (29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου του 1992).
Και όπως όλα τα αποσχιστικά δημοψηφίσματα για ανεξαρτητοποιήσεις, υποκινούμενο από τη δύση και τη γερμανική πολιτική που ήθελαν το διαμελισμό της μεγάλης Γιουγκοσλαβίας.