Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο-Το Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές έλλειμα 12δις!

Όπως τα στοιχεία της Ε.Κ.Τ. δείχνουν με απόλυτη σαφήνεια και όπως αποκάλυψε ο Δ.Καζάκης στην εκπομπή του Γ.Τράγκα στο Etv που απόσπασμα της βλέπετε στο τέλος του δημοσιεύματος, όλα τα κοροιδιλίκια περί πρωτογενούς πλεονάσματος και άλλα παραμύθια για να παραμένομε ναρκωμένοι μπροστά στον άνεμο των κατασχέσεων και του επερχόμενου χάους, αναδεικνύουν περίτρανα πλέον την υπαλληλική σχέση των ντόπιων εντολοδόχων πολιτικών, με την

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Κατάθεση αντιρατσιστικού νομου και λαθρομεταναστευτική λαγνεία


Σε προηγούμενο άρθρο μας, προαναγγέλαμε την κατάθεση του περίφημου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, το οποίο τελικά κατατέθηκε στη βουλή των Ελλήνων ;;; την αποφράδα ημέρα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Οι «Σπορίτες» από Χανιά αντιστέκονται στα μεταλλαγμένα!

Χανιά. 
Μακριά από τη γεωργία των συμβολαίων και των επιδοτήσεων, στο περιθώριο της αγοράς, και ασυγκίνητοι από την προοπτική μιας «κερδοφόρας επένδυσης» στον πρωτογενή τομέα, οι «Σπορίτες» έχουν μία και μόνο αγωνία: να μην επιτρέψουν την εξαφάνιση των τοπικών παραδοσιακών σπόρων, φροντίζοντας για την αναπαραγωγή τους αλλά και διαδίδοντας την καλλιέργειά τους. «Οι σπόροι είναι η βάση της διατροφής μας.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ανάδοχοι και υποτελείς, επαναφέρουν το Ισλάμ κατά ηγεμονική απαίτηση της Τουρκίας.

Ωσαν η χώρα να βρισκόταν κάτω από ισλαμική κατοχή, 180 χρόνια μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό, έρχεται κάτω από τις ηλίθιες και προδοτικές δηλώσεις των ανδρικέλων της κατοχικής βουλής περί «σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», να κάνει πραγματικότητα την απαίτηση της Τουρκίας για την ανέγερση τεμένους στην πρωτεύουσα εν αρχή.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κι όμως, οι σταυροφόροι του καπιταλισμού, ήταν «αριστεροί»

Κατέβασε τις κουρτίνες άλλη μια πράξη του θεατρικού έργου που εξελίσσεται στον μπερντέ της γνωστής πλατείας. Μπήκαν πάλι μέσα τα κεφάλια και έμεινε να αιωρείται στον αέρα η βρωμιά και η δυσοσμία της κοροϊδίας και των δοσμένων ρόλων ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Μια κοινωνία στις παρυφές των αγάμητων

Ζούμε ως γνωστό, στην εποχή της αλματώδους τεχνολογικής ανάπτυξης.
Τόσο αλματώδους, που ξεχάσαμε τον άνθρωπο στο χρονοντούλαπο και την τροφή της ψυχής πεταμένη κάπου ανάμεσα στα άχρηστα κομμένα ταμπελάκια της ολοκαίνουριας Dior ένδυσης και τις ακάλυπτες επιταγές του τραπεζικού μας λογαριασμού. 

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Το δολοφονικό προβοκατόρικο πίνγκ πόνγκ της παγκόσμιας σέχτας και του παρακράτους


ΕΔΩ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αιματηρό τρομοκρατικό παιχνίδι, διαρκώς κλιμακούμενο, παιχνίδι ΑΝΟΙΚΤΩΝ πολιτικών ανωμαλιών, παιχνίδι για να μπουν στο γύψο οι εκρηκτικές κινηματικές διαδικασίες που και αυτές κλιμακώνονται, παιχνίδι με άμεσο στόχο το «κλείδωμα» ή το καναλιζάρισμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Προς ψήφιση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο


Το νομοσχέδιο που απέρριψαν οι ευρωπαίοι ευρωβουλευτές το καλοκαίρι, όπως το είχε προτείνει εβραϊκή ΜΚΟ και αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, έρχονται πρόθυμα τα δικά μας σκιάχτρα της πολιτικής υποτέλειας και εθελοδουλείας, να το ψηφίσουν ως νόμο του κράτους, έχοντας μάλιστα το αήθες θράσος να το παρουσιάζουν ως εναρμόνιση με τους νόμους και τα ψηφίσματα της Ευρωπαικής Ένωσης.

Εντείνεται η σχολική διδασκαλία για το ολοκαύτωμα το ρατσισμό και ναζισμό


Όπως λέγαμε σε προηγούμενο άρθρο, ο μπαμπούλας του φασισμού που έστησαν, κάνει τελικά θαύματα. Τον βάζουν πάντα μπροστά και εκτελούν τις εντολές που έχουν, μπροστά στο φόβο ενός ταλαίπωρου λαού που καμία σχέση είχε ούτε έχει, με φασισμό, ναζισμό, ρατσισμό και ότι άλλο που αντιστρατεύεται την σωστά εννοούμενη δημοκρατική συνείδηση, συμπαράσταση σε δοκιμαζόμενους λαούς, φιλοξενία και φιλότιμο. Αλλά και με πνεύμα ελεύθερο και όπως μέχρι τώρα έδειξε η ιστορία, αδούλωτο.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Διπλή δολοφονία συνεχίζει τον κύκλο του αίματος και το δρόμο του χάους.

Η γραμμή του αίματος απ ότι φαίνεται, δεν έχει τελειωμό.
Η πορεία στην οποία οδηγείται με μαθηματικά μαφιόζικο τρόπο η χώρα, είναι προδιαγεγραμμένη, με την ανθρώπινη ζωή στα αναλώσιμα.
Το παιχνίδι χοντραίνει όσο το ρέκβιεμ φτάνει στα τελευταία καρέ.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Το ΦΕΚ της μούγκας και της δουλοποίησης, ήταν από νωρίς ψημένο


Και το θέμα είναι οτι δεν βγήκε κανένα "αντιμνημονιακό" κόμμα να αντιταχθεί ανοιχτά στο νόμο τότε, ούτε να ενημερώσει το δύσμοιρο πόπολο, τα δε ΜΜΕ, κράτησαν σιγή ιχθύος, ενώ για τη Μαρία, τη χρυσή αυγή, τις υποκλοπές ανάμεσα στα ερπετά, μας έκαναν πλήση εγκεφάλου επί σειρά ημερών.

Κορίτσια του…γάλακτος, με τη ματιά του Βιεσκόρκεβιτς


Βγήκε δριμύτερος αυτή τη φορά ο Ζάροσλαβ Βιεσκόρκεβιτς, με τα νέα καλλιτεχνικά του δημιουργήματα, ντυμένα…στον αφρό του γάλακτος.