Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μπακούνιν, ο Μάρξ και ο "περιούσιος" λαός



Ο Μπακούνιν θεωρείται απο πολλούς ο πατέρας του αναρχικού κινήματος. Παρόλο που σήμερα το αναρχικό κίνημα τείνει προς τον φιλοεβραϊσμό και έχει μια ξεχωριστή ευαισθησία όσον αφορά τον αντισημιτισμό, ο Μπακούνιν είχε επιτεθεί έντονα στον Ιουδαϊσμό της εποχής του και στον Μάρξ συνδέοντάς τον μάλιστα με την γνωστή οικογένεια τραπεζιτών Ρόθτσιλντ.
Διαβάστε τα παρακάτω που είπε ο Μπακούνιν για τους Εβραίους. 

Ο Μπακούνιν ήταν ένας ειλικρινής αντισημίτης και είχε επικριθεί έντονα για αυτό το τμήμα των
γραπτών του. Ο Μπακούνιν χρησιμοποίησε αντι-εβραϊκές τοποθετήσεις κατά την διάρκεια της σύγκρουσής του με τον  Μάρξ

Ισχυρίστηκε ότι ο Μαρξιστικός κομμουνισμός, μαζί με τα που σχετίζονται με την οικογένεια Rothschild, ήταν μέρος του Εβραϊκού συστήματος παγκόσμιας εκμετάλλευσης.

«Ολόκληρος αυτός ο εβραϊκός κόσμος, που αποτελεί μια ξεχωριστή κλίκα, ένα είδος ανθρώπων που ρουφάνε αίμα, ένα είδος οργανικού συλλογικού καταστροφικού παράσιτου, πάει πέρα όχι μόνο από τα σύνορα των κρατών, αλλά από πολιτικής άποψης, ο κόσμος αυτός είναι τώρα, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του, στη διάθεση του Marx από την μια πλευρά και των Rothschild από την άλλη… 

Αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο. Τι κοινό μπορεί να υπάρξει μεταξύ του σοσιαλισμού και μιας κεντρικής τράπεζας; Το θέμα είναι ότι ο αυταρχικός σοσιαλισμός, ο Μαρξιστικός κομμουνισμός, απαιτεί έναν ισχυρό συγκεντρωτισμό του κράτους. 

Και όπου υπάρχει συγκεντρωτισμός του κράτους, πρέπει να υπάρχει και μια κεντρική τράπεζα και όπου υπάρχει μια τέτοια τράπεζα, το παρασιτικό εβραϊκό έθνος, κερδοσκοπεί εις βάρος της Εργασίας των ανθρώπων.

Ο Μάρξ είναι ένας Εβραίος και περιβάλλεται από ένα πλήθος ανθρώπων από λίγο, περισσότερο ή λιγότερο έξυπνους,δολοπλόκους, ευέλικτους, κερδοσκόπους Εβραίους, όπως ακριβώς είναι οι Εβραίοι παντού – εμπορικοί και τραπεζικοί πράκτορες, συγγραφείς, πολιτικοί, ανταποκριτές εφημερίδων όλων των αποχρώσεων. 

Εν συντομία μεσίτες της λογοτεχνίας, όπως ακριβώς είναι οι οικονομικοί μεσίτες, με το ένα πόδι στην τράπεζα και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα και τα γαϊδούρια τους κάθονται πάνω στον Γερμανικό Τύπο. Έχουν αρπάξει όλες τις εφημερίδες και μπορείτε να φανταστείτε τι αηδιαστική λογοτεχνία είναι το αποτέλεσμα αυτού… 

Τώρα ολόκληρος αυτός ο εβραϊκός κόσμος, που αποτελεί μια κλίκα εκμεταλλευσης, ένας λαός από βδέλλες, ένα αδηφάγο παράσιτο, στενά και άρρηκτα συνδεδεμένο με ένα άλλο, ανεξάρτητα από σύνορα και πολιτικές διαφορές – αυτός ο Εβραϊκός κόσμος είναι σήμερα σε μεγάλο βαθμό  στη διάθεση του Μάρξ ή των Ρόθτσιλντ. 

Είμαι σίγουρος ότι από τη μια πλευρά οι Rothschilds εκτιμούν τα πλεονεκτήματα του Μάρξ και από την άλλη πλευρά, ο Μάρξ αισθάνεται μια ενστικτώδη κλίση και μεγάλο σεβασμό για τους Rothschilds

Για το κατά πόσο ήταν αντισημίτης ή όχι ο Μάρξ, αυτό φαίνεται μέσα από το βιβλίο του “Το Εβραικό ζήτημα





ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
1…Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ.......... 2…ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΞ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών